RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁSI REND

A Biatorbágy Gólyafészek Bölcsőde rendkívüli nyitvatartási és működésirendje a veszélyhelyzet kihirdetése következtében elrendelt rendkívüli szünet idejére, 2020. március 17.- visszavonásig.

Magyarország Kormánya az Alaptörvény 53. cikk (1) bekezdésében meghatározott hatáskörében a 40/2020.(III.11.) kormányrendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki, 2020. március 11. napján. A Kormány a 45/2020.(III.14.) kormányrendeletben a zárlati kötelezettség alá tartozó fertőző betegség behurcolásának vagy terjedésének megakadályozása végett elrendelt járványügyi elkülönítési, megfigyelési, zárlati és ellenőrzési szabályokról rendelkezik: „A bölcsődei ellátást végző intézmény, valamint az óvoda elhelyezkedése szerinti települési önkormányzat polgármestere a bölcsődei és az óvodai ellátást végző intézmények esetében rendkívüli szünetet rendelhet el. A polgármester a szünet elrendeléséről soron kívül tájékoztatja az emberi erőforrásokminiszterét.”

Biatorbágy Város Polgármestere a Biatorbágyi Gólyafészek Bölcsődében rendkívüli szünetet rendel el 2020. március 17. napjától annak visszavonásáig, az alábbiak szerint:

Az ellátást igénylő gyermekeket a Biatorbágyi Gólyafészek Bölcsőde Székhelyén (Szent István u. 2.) fogadja, nyitva tartási időben 6.00- 18.00 óráig.

A felügyeletet kérő gyermekek ellátására vonatkozó szabályok:

1. A gyermekeket a szülők a bölcsőde Pillangó csoportjának bejáratáig kísérik, ahol az
azzal megbízott munkatársunk átveszi a gyermeket, és gondoskodik az átöltöztetésről,
csoportba való beadásáról.
2. A gyermekek hazaadása, hasonló módon történik.
3. Csak egészséges, az igényt előzetesen már bejelentett gyermeket veszünk be az bölcsődébe.
4. Az épület ajtaját csengetésre nyitjuk ki, minden egyéb időszakban zárva tartjuk, a bölcsődébe csak a bölcsőde dolgozói és a gyerekek léphetnek be.

Az bölcsődében egy felelős vezető mindig elérhető.

Kérjük, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel telefonon (mob: 30 337 47 66 Regős Zoltánné intézményvezető), illetve az bölcsőde központi e-mail címén keressenek bennünket golyafeszek@bolcsode.biatorbagy.hu)

CsatolmányMéret
PDF icon Biatorbágyi Gólyafészek bölcsöde rendkívüli nyitvatartási és működési rendje155.05 kB