ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ VESZÉLYHELYZETBEN BIATORBÁGY

Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket a veszélyhelyzetre vonatkozó – a kormányrendeletekkel összhangban bevezetett – helyi, ideiglenes intézkedésekről. Az alábbi mellékletekben találják egyes intézményeink működési rendjét. Biatorbágyra is érvényesek a kormány által kiadott országos rendelkezések, melyek értemében a Juhász Ferenc Művelődési Központ és a Karikó János Könyvtár március 17-től nem látogatható. Naprakész információt a https://koronavirus.gov.hu/ honlapon, az önkormányzat Otthonunk Biatorbágy facebook oldalán, valamint a Média Kft. oldalán olvashatnak. Vigyázzunk egymásra! Intézményeink mellékelt tájékoztatóit napi szinten frissítjük. Olvassa tovább!

A kormány március 16-án rendelet adott ki a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében. Ennek értelmében rendszeres zenés, táncos rendezvények helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tartózkodni tilos. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos. Nem minősül rendezvénynek a vallási közösség szertartása, továbbá a polgári házasságkötés és a temetés. Sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között tartható meg.

Az ott tartózkodók létszámától függetlenül, az ott foglalkoztatottak kivételével tilos a látogatása az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott eseménynek, függetlenül annak nyilvánosságától (színház, tánc-, zeneművészet). Tilos a látogatása a mozinak, könyvtárnak, közgyűjteménynek, közművelődési intézménynek, közösségi színtérnek. (Ennek értelmében többek között a Juhász Ferenc Művelődési Központ, a Karikó János Könyvtár, az Ifi-pont és a Kipikopik játszóház sem látogatható.)

Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos. A rendelkezések megszegői szabálysértést követnek el. A szabálysértési pénzbírság legalacsonyabb összege ötezer forint, legmagasabb összege ötszázezer forint.

Óvodai tájékoztató

Bölcsődei tájékoztató

Háziorvosi tájékoztató

Fogorvosi tájékoztató

Gyermekorvosi tájékoztató

Egészségházi tájékoztató

Családsegítői tájékoztató

CsatolmányMéret
PDF icon Biatorbágyi Gólyafészek bölcsöde rendkívüli nyitvatartási és működési rendje155.05 kB