Szitakötő játszócsoport

JÁTSZÓCSOPORTUNKAT ELKERESZTELTÜK: Szitakötő játszócsoportnak

Szeretettel várjuk a Kedves Szülőket és gyermekeiket a Gólyafészek Bölcsőde Szitakötő játszócsoportjába. A szülők előzetes bejelentkezés alapján, térítési díj fizetése ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást. Hétfőtől – péntekig 8 óra -12 óra között. Óránként 500.-Ft
A kisgyermekek számára reggelit és ebédet lehet igényelni 485 Ft ellenében.
A GYES-en, GYED-en lévő anyukákat várjuk, kisgyermekeikkel, egy közös játékra, beszélgetésre.
A játszócsoport szolgáltatásunk segítséget nyújt, azoknak a szülőknek, akik szeretnék, ha a gyermekeik megtapasztalnák a közösség, nyújtotta pozitív színes élményeket. A szakképzett kisgyermeknevelő kolleganő nevelési problémák megoldásában információkkal segítheti azokat a szülőket, akik ezt igénylik. Valamint gondozási, nevelési, egészségügyi ismereteket is nyújt az érdeklődőknek. Az együtt játszó gyerekek megtapasztalhatják az elfogadás, az alkalmazkodás élményét. Közben a játékot irányító kolleganőtől új ismeretekre tehetnek szert. A délelőtt folyamán a játéktevékenységet, a kreativitást elősegítő tevékenységekkel tesszük változatossá (festés, ragasztás, gyurmázás, ünnepekre való felkészülés stb.).
Előnyei a kisgyermekek számára:
1. közösséget biztosít, anélkül, hogy rendszeresen bölcsődébe kellene járniuk;
2. kedvükre játszhatnak velük, egykorú társaikkal;
3. élményeket, társas kapcsolatokat szerezhetnek;
4. a játszócsoportban édesanyjuktól sem kell elszakadniuk.
Előnyei a szülők számára:
1. “kimozdulási” lehetőséget biztosít;
2. tapasztalatot cserélhet más szülővel;
3. szakember tanácsát kérheti gondozási-nevelési kérdésekben;
4. megfigyelheti, hogyan viselkedik gyermeke közösségben.
A napirend fokozatos elsajátítása, az énfejlődés, az önállóság bizonyos szakaszához érve egyre inkább leválik gyermeke Önről és akár itt is hagyhatja a délelőtt folyamán. Miután megszokta gyermeke saját tempójában a Szitakötő játszócsoportunkat, itt hagyhatja saját korcsoportjával és kisgyermeknevelőjével, amíg elintézi fontos teendőit.
Szeretettel várjuk Önöket!