Tisztelt Biatorbágyi Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket a veszélyhelyzetre vonatkozó – a kormányrendeletekkel összhangban bevezetett – helyi, ideiglenes intézkedésekről. Az alábbi mellékletekben találják egyes intézményeink működési rendjét. Biatorbágyra is érvényesek a kormány által kiadott országos rendelkezések, melyek értemében a Juhász Ferenc Művelődési Központ és a Karikó János Könyvtár március 17-től nem látogatható. Naprakész információt a https://koronavirus.gov.hu/ honlapon, az önkormányzat Otthonunk Biatorbágy facebook oldalán, valamint a Média Kft. oldalán olvashatnak. Vigyázzunk egymásra! Intézményeink mellékelt tájékoztatóit napi szinten frissítjük. Olvassa tovább!

kormány március 16-án rendelet adott ki a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében. Ennek értelmében rendszeres zenés, táncos rendezvények helyszínén a résztvevők számától és a rendezvény helyszínétől függetlenül tartózkodni tilos. Gyűlés helyszínén tartózkodás tilos. Nem minősül rendezvénynek a vallási közösség szertartása, továbbá a polgári házasságkötés és a temetés. Sportrendezvény nézők nélkül, zárt körülmények között tartható meg.

Az ott tartózkodók létszámától függetlenül, az ott foglalkoztatottak kivételével tilos a látogatása az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott eseménynek, függetlenül annak nyilvánosságától (színház, tánc-, zeneművészet). Tilos a látogatása a mozinak, könyvtárnak, közgyűjteménynek, közművelődési intézménynek, közösségi színtérnek. (Ennek értelmében többek között a Juhász Ferenc Művelődési Központ, a Karikó János Könyvtár, az Ifi-pont és a Kipikopik játszóház sem látogatható.)

Az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet, továbbá a gyógyszertár, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, az üzemanyag-töltőállomás és a dohánybolt kivételével 15.00 óra után 06.00 óráig az ott foglalkoztatottak kivételével tartózkodni tilos. A rendelkezések megszegői szabálysértést követnek el. A szabálysértési pénzbírság legalacsonyabb összege ötezer forint, legmagasabb összege ötszázezer forint.

Óvodai tájékoztató

Bölcsődei tájékoztató

Háziorvosi tájékoztató

Fogorvosi tájékoztató

Gyermekorvosi tájékoztató

Egészségházi tájékoztató

Családsegítői tájékoztató


a_biatorbagyi_golyafeszek_bolcsode_rendkivuli_nyitvatartasi_es_mukodesi_rendje_a_veszelyhelyzet_kihirdetese_kovetkezteben_elrendelt_rendkivuli_szunet_idejere-1